Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Dole nižšie uvádzam režim, ktorý som dodržiaval pri chudnutí.  Uvedenými radami som za 5 mesiacov schudol 30 kg bez trápenia a hladovania. Aby to nebolo až tak úplne bez námahy pridal som aj cvičenie vo fitnescentre :)

Stravovanie

od pondelka sa môžete držať rád podľa zásaditých potravín, doporučoval by som hlavne na začiatku chudnutia:

  • Ráno pred raňajkami aspoň počas 10 dní postrúhaný zemiak ako na placky (zemiaková voda je silne zásaditá, lieči aj Helicobakteri), potom piť najlepšie ovocné šťavy, potom raňajky, kde by prevládali biele jogurty, vločky s jogurtom a medom, čierny chleba, môžu byť raz za týždeň vajíčka na mäkko s čiernym chlebom, alebo grahamovými rožkami, alebo ryby hlavne sardinky s uvedeným pečivom vyššie
  • Doobeda ovocné šťavy, ovocie
  • Na obed môže byť biele mäso (nesmažené) so zeleninou, alebo ryba, tiež akákoľvek zelenina v rôznych úpravách.
  • Po obede všetko na zelenine plus zeleninové šťavy
  • Od obeda po večeru piť zeleninové šťavy
  • Večera ľahká bezmäsitá. Medzi 17:00 až 19:00 zvýšiť pitný režim s čistou vlažnou vodou, lepšie mať v nej vyžmýkaný citrón. Pozn. Citrón je silne zásadotvorný.
  • prvých 10 dní pred spaním si dať grep s jablkom na vyčistenie čriev

Pitný režim


V prípade alkoholu sa doporučuje len biele víno (uprednostniť len suché biele alebo červené). Počas dňa nepiť džúsy, ani kofoly, pepsikoly, alebo kokakolu. Môžeš sem tam aj pivo, najlepšie zásadité (plzeň).

Nepiť čierny čaj , len zelený, alebo bylinné čaje a hlavne zázvorové. Dôležitá je pramenitá čistá voda, pije sa vlažná, je dôležitá pre výmenu medzibunkovej vody Káva - tak na kávu sú rôzne pripomienky, zákazy. Po odbornej vedeckej analýze sa dospelo, že káva je silný antioxidant a tiež posilňuje myelinové nervové vlákna a zabraňujú tak SM, alzheimeru a iným nervovým poruchám, pokiaľ sa nevypije viac ako 3 kávy denne. Hlavne ráno pred raňajkami a počas dňa piť citrónovú vodu, ktorá udržuje zásadité prostredie.

Počas detoxikačných dní nejesť nič sladké okrem medu. Čokoľvek si sladiť môžeme medom (med je silne zásaditý), Vyhni sa mlieku, syrom, jedine zvýš príjem acidofilných mliek, bielych jogurtov, kefírov, môžeš bryndzu, ovčie alebo kozie mlieko, tvaroch.

Nejedávaj údené syry, plesnivé syry, majonézy, vyprážané mäsá, potom zabíjačky, hranolky, konzervované potraviny, omáčky.

Jedávaj v malých porciách častejšie pri zvýšenom pitnom režime, Z mäsa sú to biele mäsa a ryby. Vyhnúť sa hlavne čokoládam, bonboniéram - sú najviac toxické z dôvodu mykóz (podporujú rast candidy v črevách).

Pravidelne cvičiť a saunovať sa.

Hrozienka s citrónom na chudnutie

Nemajú žiadny vplyv na priberanie, práve naopak. Pri každej diéte sa doporučuje kvôli veľkému obsahu minerálnych látok a stopových prvkov ako doplnok stravy pri obezite. Hrozienka v kašách, ovsených vločkách - doporučuje sa k raňajkám. Ideálne je takéto kaše posypávať škoricou, jednak k prevencii voči infekciám, tiež pri diétach na chudnutie.

Pokiaľ chceme vynechať večere pri chudnutí, sú hrozienka ideálne konzumovať namiesto večere s citrónovou vodou. Dochádza k väčšiemu úbytku váhy, keď sa večere nahradia týmto spôsobom.

 

Pridať komentár

Bezpečnostný kód
Obnoviť

Najnovšie komentáre

Kategórie
All
Zdravie
Receptúry
Koreniny
Zdravie
Stravovanie
Stravovanie
Zdravie
Chudnutie
Chudnutie
Zdravie
Celulitída
Celulitída
Zdravie
Čínska medicína
Čínska medicína
Zdravie
Masáže
Masáže
Receptúry
Výroba syrov
Výroba syrov
Receptúry
Exotické špeciality
Exotické špeciality
Receptúry
Výroba destilátov
Výroba destilátov
Receptúry
Kyslomliečne výrobky
Kyslomliečne výrobky
Recepty
Zdravé jedlá
Zdravé jedlá
Koreniny
Koreniny